5 ajándék ötlet kismamának

Babaváró csomag

5 ajándék ötlet kismamának

Kismamának, leendő anyukának ajándékot venni olyan, mint főzni. Mindenki ért hozzá. Valamennyire. Ha azonban Te valóban értékes és praktikus ajándékokat szeretnél adni, akkor a legjobb helyen vagy.

Összeválogattuk azokat az ajándékokat, melyeknek valóban örülni fog minden kismama. Olyan ajándékokat adhatsz, amire valóban szükség van, igazán praktikusak. És azokat is, amiket tilos kismamáknak ajándékozni.

2 Ruha ajándék ötletek kismamának

A kismamának már valószínűleg van elég ruhája, úgyhogy koncentrálhatunk az érkező babára. Nagyon egyszerű dolgunk lesz. A babának leginkább bodyra és rugdalózóra lesz szüksége. A body az a csónaknyakú alul kapcsos ruhácska, amibe könnyű belebújtatni a fejét, és nem lóg ki belőle a dereka. Univerzális ruhadarab. Viszont naponta 4-5-6 darab kell belőle, mert könnyen koszos lesz.

Tehát nyugodtan válogass össze néhány cuki darabot belőle, nem lőhetsz mellé ezzel az ajándék ötlettel. Ahogy a rugdalózóval sem, mert arra is ugyanez igaz. Méretben a 62estől kezdj válogatni, és nem baj, ha nagyobbakat is veszel, bele fog nőni.

2 Textil ajándék ötlet kismamának

Két olyan textil létezik, amiből egy kisbabának sosem elég. Az egyik az alá terített takaró, ami szintén könnyen lesz koszos, és több kell belőle egy nap.

A másik pedig az a textil, amivel le lehet törölni róla a mindenfélét, ami büfizik, amit eszik, és magára ken. Régen ez volt a textil pelenka. Ma már vannak különböző arctörlők erre a célra. De ha textil pelenkát adsz ajándékba, az univerzális ajándék ötlet, mert a baba alá is lehet teríteni, akár a kiságyban, akár a babakocsiban is, és törlőkendőnek is tökéletesen megfelel.

Univerzális ajándék ötlet kismamának – Babaváró csomag

Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy megfelelő minőséget adsz ajándékba, és szeretnél komplex ajándékot adni, akkor válaszd a babaváró csomagot. Van külön kisfiús, kislányos, és univerzális csomag is, ami megfelelő, ha még nem tudod a leendő baba nemét.

A Babaváró csomagban van body, rugdalózó, textil pelenka, és még néhány fontos és nélkülözhetetlen apróság, amire az első hetekben nagy szükség van. Ilyenek a fürdőhőmérő, a puha plüss nyuszi markoló kendő, törlőkendő és takaró. Minden egy helyen van, amire csak szükség lehet, ráadásul több méretű és mintázatú csomagokból is lehet választani.

Ajándék ötlet kismamának: Babaváró csomag
Ajándék ötlet kismamának: Babaváró csomag

És mi az, amit NE vegyél ajándékba kismamának?

Először is cumit, cumisüveget. Sajátos családi döntés, hogy akarnak-e cumit adni a babának vagy nem. Illetve az is, hogy pontosan milyen cumisüveget szeretnének. Ráadásul ez az első, amit a nagymamák megvesznek, és biztos, hogy már több darab is lesz belőle otthon.

A másik, hogy ne vegyél neki gyereknevelő, tanácsadó könyvet. Az ilyen ajándék elbizonytalaníthatja a mamákat, akik amúgy is már el vannak látva bőven jó tanáccsal. Ha szüksége lesz ilyesmire, majd megtalálja magától.

A harmadik, ne vegyél plüss állatot. Ha mégis ez a szíved vágya, csak kimondottan bababoltban vedd meg. És csakis olyat, ami mosható! Sajnos a boltok tele vannak nem gyerkőcöknek való plüssökkel, amiben végül megtelepszik a por, az atkák és allergizálja a babát.

Kerüld a problémás ajándékokat, és válassz inkább a praktikus ajándék ötleteink közül.

További praktikus ötletek