5 Disney mesefigura, amit imádni fog gyermeked

Jégvarázs ágyneműhuzat

5 Disney mesefigura, amit imádni fog gyermeked

A Disney mesefigurák mindig is nagy sikernek örvendtek a gyermekek körében. Ez nem csoda, hiszen amellett, hogy szerethető karakterek, sok minden meg is tanítanak gyermekeinknek. Éppen ezért gyermekeink arcára könnyen mosolyt csalhatunk egy-két mesefigurás ajándékkal. Persze, ha ilyesmiben gondolkodik egy szülő, még akkor is komoly fejtörést okozhat, hogy milyen Disney mesefigura az amit imádni fog gyermeke, hiszen a karaktereknek se szeri se száma.

Disney ajándék kiválasztása

Az ajándék vásárlásban a választás a legnehezebb, hiszen mindenki attól fél, hogy amikor átadják az ajándékot az ajándékozott arcán nem lesz valódi a mosoly. A gyerekek esetén ez még inkább igaz, hiszen a gyermeki léleknek nem szokása véka alá rejteni érzéseit, gondolatait.

A választást tehát érdemes jól megfontolnunk. Ezért ha lehet próbáljunk feltűnésmentesen puhatolózni, kifigyelni éppen melyik is az aktuális kedvenc mese. Hiszen ami 2 éve még szeretett mesehős volt, azt lehet, hogy időközben már le is cserélte gyermekünk. Ha azt látjuk, hogy teljesen belemerül az adott rajzfilmbe, akkor érdemes lehet pár percre odalépnünk és megpróbálni kideríteni, melyik karakterrel is szimpatizál igazán.

Legismertebb Disney karakterek

A Disney karakterek világa szinte tényleg végtelennek mondható. Hófehérke és a hét törpe óta a tárház folyamatosan csak bővül újabb és újabb karakterekkel. Ennek hála napjainkra már 57 egész estés Disney rajzfilm készült és természetesen mindegyiknek megvan a maga kultikus rajzfilmszereplője.

Klasszikus Disney karakterek

A régimódi, klasszikusnak mondható rajzfilmes karakterek közül kevés az amely elmondhatja magáról, hogy a mai napig ugyanolyan népszerűségnek örvend, de természetesen azon egy-két reneszánszát élő mesehős még most is be tudja lopni magát gyermekeink szívébe.

Mickey és Minnie egér

A cserfes kis egérpárról a mai napig készülnek az újabbnál újabb kisgyermekeknek szóló animációs- és rajzfilmek. Ennek hála a fiatalabb gyermekek között még most is érzi népszerűségét a párocska. A képmásaikkal találhatunk ágyneműhuzatot, lámpák, törölközőt is, melyek mind nagyszerű ajándékok lehetnek az ifjak számára.

Kis hableány

A mai napig népszerű klasszikus mesehősök táborát erősíti Ariel, illetve barátai. Ők főképp a kislányok körében népszerűek, főképp ha szeretik a vizet és a tengeri élővilágot. Ezen a vonalon maradva, talán érdemes egy Kis hableány témájú fürdőkelléket választanunk gyermekünknek.

Modern Disney karakterek

A mai modern rajzfilmek természetesen némileg nagyobb népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében. Ez érthető is, hiszen amellett, hogy modernebb köntösben jelennek meg, modernebb problémákat is dolgoznak fel, ezáltal a gyermekek is könnyebben tudnak azonosulni velük. Ezért egy ilyen modern mesehős arcával ellátott ajándéktárgy tuti választás lehet.

Villám McQueen

A fiúk körében töretlen népszerűségnek örvend a Verdák című animációs film főszereplője. Az autók világa egyébként is sok fiút vonz. Ezt a rajzfilm megspékeli némi versenyszellemmel és modern jellemfejlődéssel. Pontosan emiatt lehet oly szimpatikus rengeteg kisfiú számára, hiszen ezáltal könnyebben azonosulhatnak ezzel a karakterrel. Természetesen ennek nyomán rengeteg fajta variációt találhatunk a verdás ajándéktárgyakra, párnától kezdve, a takarón át, egészen a lábtörlőig.

Jégvarázs

Ami a fiúnak Villám McQuenn, az a lányoknak Elza és Anna, a Jégvarázs című animációs filmből. Amellett, hogy minden leányzó szeretne különleges képességekkel rendelkezni, mint Elza, emellett álmuk szinte kivétel nélkül az is, hogy hercegnők legyenek, így nem is lehet kérdéses a népszerűség oka. Nem meglepő módon így az ő arcképükkel ellátott tárgyak is igen nagy népszerűségnek örvendenek.

A Jégvarázs ágyneműhuzat kiváló ajándék lesz karácsonyra vagy bármilyen alkalomra, hogyha gyermeked imádja a Elzát és Annát.

Jégvarázs ágyneműhuzat
Jégvarázs ágyneműhuzat

Minyonok

Az ügyefogyott kis minyonok az igazi jolly jokerek, hiszen fiúk ás lányok egyaránt kedvelik a kis bohókás, ügyefogyott segédeket, akik érthetetlen nyelven hadoválva, mégis megértetik magukat bármely kisgyermekkel. Egy minyonos plüsstakaró éppen emiatt biztosan képes lesz egy aprócska mosolyt odacsalni gyermekünk arcára.

Bár a választás, ahogy említettük is sohasem könnyű, de kellő odafigyeléssel nagyban megkönnyíthetjük magunk számára a döntést, hogy egy megfelelő mesefigurás ajándékot választhassunk és így gyermekünknek is felhőtlen boldogságot okozhassunk.

További praktikus ajándékötletek