A tökéletes leánybúcsú programok és helyszínek

A tökéletes leánybúcsú programok és helyszínek

A tökéletes leánybúcsú programok és helyszínek

Limuzinnal a pesti bulinegyedben? Éjjeli borozgatás a Balaton partján? Valamilyen extrém sport kipróbálása? Minden lánycsapatnak más jelent a tökéletes leánybúcsú. Csak azon múlik, hogy leendő menyasszony milyen bulit szeretne, s hogyan valósítják meg álmait a barátnők. Cikkünkben adunk néhány tippet a helyszínhez és a programokhoz.

Party a vízen

Egyre népszerűbbek a vizes kalandok, például egy balatoni vitorlás lánybúcsú kapitánnyal. Ki ne szeretné a habokon ringatózva búcsúztatni a “szabad” éveket, miközben pezsgőt kortyolgat? Kihajózhattok napközben vagy megcsodálhatjátok a naplementét! Az sem baj, ha nagyobb csapatról van szó, hiszen több hajót is bérelhettek. Összeköthetitek gasztro kalanddal vagy borkóstolóval is a hajózást. A részvétel feltétele természetesen az úszni tudás.

A tökéletes leánybúcsú programok és helyszínek
A tökéletes leánybúcsú programok és helyszínek

Extrémsportok

A sportos menyasszonyok biztosan örülnek, ha egy nem mindennapi kalandban vehetnek részt. Ilyen lehet a jet ski, a wakeboard, a go kart, a vadvízi evezés vagy a sziklamászás is. Legyetek bevállalósak, s szervezzetek valami izgalmasat! Garantáltan feledhetetlen nap lesz.

Kulcsosház az erdő mélyén

Kitaláltátok a tuti feladatsort, s inkább egy csendes helyen szeretnétek kivitelezni? Mint egyfajta beavató szertartás során, elrejtőznétek a világ elől? Megtehetitek egy erdei kulcsosházban. Napközben természetjárás lehet a program, este pedig a különféle férj-kérdőívekkel próbára tehetitek a menyasszonyt. Akár közös főzés is belefér, ha van kedvetek.

Egy kis kóstoló

A visszafogottabb társaságok számára is rengeteg lehetőség van. Szóba jöhet borkóstoló vagy akár csokikóstoló program is. Ezután pedig beugorhattok ellazulni egy fürdőbe vagy masszázsszalonba.

Társasjáték-est leánybúcsúra

Amennyiben még a borkóstolónál is szolidabb elképzelésetek van, akkor a társasok jól jöhetnek. Tarthattok maratoni partit, s vegyíthetitek a leendő férjjel kapcsolatos kérdéssorral is az estét.

Persze az is lehet, hogy egy meglepetés programot álcáztok így, s a megfelelő pillanatban előkerülnek a pikáns kérdések vagy az ivós feladatok. Természetesen csak akkor, ha a menyasszony szívesen teljesíti ezeket.

Szabadulószoba

Számos cég hirdet kimondottan lánybúcsús csapatok számára szabadulószobát. Természetesen más tematikát is választhattok. A legjobb, hogy általában emléklapot is kaptok a programról, s rengeteg fotó készülhet.

Összefoglalva: A leánybúcsú lényege, hogy a leendő menyasszony és barátai is jól érezzék magukat. Mindez megvalósítható visszafogottabb, de vadabb formában is. Cikkünkben ehhez szolgáltunk különféle ötletekkel.

A tökéletes leánybúcsú programok és helyszínek
A tökéletes leánybúcsú programok és helyszínek