Angol tanulás gyorsan hatékonyan – de mégis hogyan?

Angol tanulás gyorsan hatékonyan

Angol tanulás gyorsan hatékonyan – de mégis hogyan?

Minden nap tanulj egy keveset, legalább 15 percet. Olvass angol könyveket, könnyített nyelvezettel. Nézz angol nyelvű sorozatokat. Találj magadnak levelezőtársat, vagy tanulótársat, akivel minden nap gyakorolhatsz. Használd a Duolingot. Menj külföldre tanulni. Menj külföldre dolgozni.

Fenti jó tanácsokkal tele van a padlás, egyrészt, mert néhány közülük valóban hasznos és célravezető, de sokaknak nem megvalósítható, mint például a külföldi nyelvtanulás. Másrészt pedig ha jól belegondolunk mi magunk sem ismerünk senkit, aki ezekkel a módszerekkel megtanult volna gyorsan hatékonyan angolul.

Angol tanulás gyorsan hatékonyan
Angol tanulás gyorsan hatékonyan

Mennyi idő alatt tanulhatsz meg angolul?

Tantermi nyelviskolai oktatás tanterve szerint angol kezdő szintről közép szintre kb. 550 tantermi óra alatt jut el a tanuló. Persze a tanteremben angol tanulással eltöltött óraszám általában nem lesz elég a középfokú nyelvvizsgához, hiszen a tanulással otthon is tovább kell foglalkozni. Szavakat tanulni, gyakorolni a nyelvtant, szövegértést, teszteket megoldani.

Ha jó meggondoljuk az otthoni angol tanulás körülbelül még egyszer ugyanennyi időt elvesz. Sőt még hozzá jön az ismétlés is, hisz a tanfolyam elején tanultakat újra és újra át kell ismételni ahhoz, hogy megragadjon a fejünkben. Már legalább 1000 óránál tartunk… Heti 2×90 perccel számolva mindez kb 3 évet tesz ki. Nem mondhatjuk ezt gyorsnak, sem pedig hatékonynak.

Angol tanulás gyorsan hatékonyan
Angol tanulás gyorsan hatékonyan

Angol tanulás gyorsan hatékonyan: csupán egy jó módszer kell hozzá!

A hatékony és gyors angol tanulás kulcsa egy másfajta szemléletmódban rejlik. Ez pedig egy olyan, jól felépített, 100%-ban angol nyelvű tanfolyam, mely készségeid fejlesztésére alapozza a nyelvtudás megszerzését, szemben a hagyományos nyelvoktatási módszerekkel, melyek információt akarnak átadnia tanulónak. A beszeljangolul.com önálló, otthoni angol tanulásra alkalmas videós tananyagaival, leckéről leckére tudsz haladni, nincs szükség arra, hogy még hozzátanulj, házi feladatokat oldj meg.

A leckék az angol nyelv elsajátítását, megtanulását már önmagukban biztosítják úgy, hogy még bejárnod sem kell órákra, sőt mások előtt megszólalnod sem, mivel a videós leckéknél csak után kell mondanod a szöveget. Így elsajátítod a helyes kiejtést és megtanulsz beszélni, annak ellenére, hogy nem csoportban tanulsz. Az angol tanulás gyorsan, szinte észrevétlenül csak úgy megtörténik veled. Persze ehhez oda kell ülnöd azért a leckékhez, időt kell rászánnod.

Ha viszont megtalálod rá az időt, akkor 6 nehézségi szintre bontva mindent megkapsz, amit eddig a nyelvtanfolyamokból hiányoltál. Kizárólag angol nyelvű, jól bevált audio módszertan szerint napi 30-40 perc ráfordítással 1 év alatt teljesen nulláról a magabiztosan kommunikáló szintre juthatsz. Ezzel a tanulási mennyiséggel 70 naponta szintet léphetsz így 1 év alatt erős középfokú nyelvtudásod lehet. Természetesen az anyag nem áll meg a középszintnél, ha ennél magasabb szinten vagy, vagy szeretnél elérni, további modulokkal egyre feljebb juthatsz.

Angol tanulás gyorsan hatékonyan
Angol tanulás gyorsan hatékonyan

Fotók: Vistacreate, Pixabay