Anyák napi ajándék, praktikus ötletek

Anyák napi ajándék

Anyák napi ajándék, praktikus ötletek

Az anyák többnyire nem várnak nagy ajándékozást anyák napján, inkább a megemlékezést, a szándékot díjazzák. De azért örülnek, ha ajándékot kapnak.

Persze a legtöbben zavarba jönnek, ha értékesebb ajándékot, például wellness hétvégét kapnak ajándékba, pedig igazán megérdemlik. De ha nem akarod zavarba hozni anyukádat, összegyűjtöttünk néhány egyszerű, mégis különleges ajándék ötletet.

Anyák napi ajándék
Anyák napi ajándék

 

Anyák napi ajándékötlet – Fotós egér alátét

Ha a fotós bögre, fotós konyhai kötény ötleteket már elsütötted korábban, akkor most próbáld ki, hogy az idei év legjobb családi fotóját egy egérpadra nyomtatod, persze csak akkor, ha anya sokat számítógépezik.

Anyák napi ajándékötlet – Feliratos, emblémás kulcstartó

A kulcstartó fogyóeszköz. Fogadok, idén is legalább kettő – három eltört, elveszett. A kulcstartón lehet vicces felirat, megható üzenet vagy éppen a kedvenc filmsztár is. Saját kezűleg készítve dupla pontot ér! A másik oldalára pedig írd rá, hogy anyák napja 2019, örök emlék lesz.

 

Anyák napi ajándékötlet – Zsákbamacska

A háztartási munkák nagy része anya dolga. Persze, nem kellene, hogy így legyen,d e azért valahogy a legtöbbször mégis így alakul.

Találj ki 10 olyan dolgot, amik hétköznapi háztartási tevékenységek, de sokat segítene anyának, ha néha valaki más megcsinálná. Például, bevásárlás, mosogatás, kutyasétáltatás. vagy olyasmi, amit sose kérne, de amúgy jól esne neki, mint a talpmasszázs.

Készíts ezekről cetlit, vagy ha igényesebb vagy, akkor műanyag korongokra ragaszd őket. Végül keríts egy szép zsákocskát, amibe ezeket a korongokat belerakhatod, és kész is a különleges meglepi zsákbamacska anyának, anyák napjára.

Anyák napi ajándékötlet – Hímzéshez szükséges eszközök

Újra divatba jöttek a kézzel kötött, hímzett terítők, faliképek. Ha anya szeret ilyesmit csinálni, vagy sokszor mondta, hogy szívesen kipróbálná, akkor ez remek alkalom arra, hogy meglepd őt az alapeszközökkel (fonalak, tűk, olló), és néhány szakkönyvvel.

Anyák napi ötletek: ajándék hímzés
Anyák napi ötletek: ajándék hímzés

 

Anyák napi ajándékötlet – Házi kedvencnek, fotós póló

Láttál már kutyust büszkén feszíteni a nyakára kötött színes kendővel? Vagy olyan kutya-pólóban szaladgálni, amin felirat volt?

Ha anya olyan, hogy akkor boldog, amikor a családtagjai kapnak ajándékot, akkor meglepheted őt egy egyedi készítésű pólóval, kendővel vagy kabátkával a házi kedvence számára, amin valamelyik kedves fotó, vagy idézte van.

Anyák napi ajándék - Házi kedvencnek, fotós póló
Anyák napi ajándék – Házi kedvencnek, fotós póló

 

 

Hamarosan itt az anyák napja, a  nevesajandek.hu ajándék ötlet webáruházban Téged is vár számos ajándékötlet anyák napjára! A megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

További praktikus ajándék ötletek