Hogyan vásároljak bizsu fülbevalót?

Baglyos bizsu fülbevaló

Hogyan vásároljak bizsu fülbevalót?

Hogyan vásárolja bizsu fülbevalót? – Ez a kérdés mindenkiben megfordul mikor ilyen ékszer vásárlására adja fejét. Sok emberben kétely merülhet fel amikor a bizsu szót hallja, hiszen rögtön az a tévhit jut eszünkbe, miszerint a bizsuk rossz minőségű, olcsó, szinte egyszer használatos ékszerek. Engedjék meg nekünk, hogy eloszlassuk a kételyeiket.

A bizsukról

A bizsu fülbevalók, ékszerek többnyire nemesacélból készülnek. Ennek hatalmas előnye, hogy könnyen és költséghatékonyan elő lehet állítani őket – ez magyarázza kedvező árukat. Jellemzője még, hogy időtálló, és kevésbé irritálja a bőrt. Általában a bizsukból lehet látni a legkülönfélébb stílusokat egy-egy ékszerboltban, vagy webshopban. Rengeteg színes, divatos darabot láthatunk belőlük, ugyanakkor van belőlük lógó vagy egyszerű karika formában is.

Hogyan vásároljak bizsut?

Természetesen a tévhiteknek van alapja, hiszen rengeteg kis üzletben és fast-fashion boltban láthatók ezek a fülbevalók. Ezek egyértelműen nem nemesacélból készültek, nem rendelkeznek anti-allergén jellemzővel, és könnyen elhasználódnak. Ezeket érdemes elkerülni és inkább egy hivatalos webshop vagy egy megbízható ékszerbolt kínálatában kell keresni a hozzánk illó fülbevalót. Még ha nem is nemesacél az adott bizsunk, akkor is megvásárolhatunk egy fülbevalót, de fontos, hogy megbízható helyről tegyük meg.

Mi illik hozzám ?

Az első kérdés amikor bizsu fülbevalót vásárolunk minden esetben az, hogy milyen alkalmakkor, milyen ruhákhoz viseljük majd őket. A fülbevaló az egyik legfontosabb kiegészítő, így jó ha alapos körültekintéssel válasszuk ki a nekünk valót.

Ha egy adott ruhához vásárolunk, valamilyen különleges alkalomra ékszert, egyértelmű a kérdésre a válasz, hogy az aktuális szetthez illő darabot kell vásárolnunk. Ez lehet feltűnőbb, lógó fülbevaló vagy egy egyszerű elegáns is. A bizsuknak egy nagy előnye még, hogy végtelen stílusban áll rendelkezésünkre, így biztos találunk nekünk valót.

Mindennapi használatra az átlagos stílusunkhoz illő fülbevalót kell választanunk, ami tükrözi személyiségünket, ruházkodásunk. Ez nagyon egyszerű ha bizsu fülbevalókból válogatnánk, hiszen rengeteg színes darabot találhatunk, az elegánstól a sportos kivitelig.

Az ekszerwebshop.hu kínálatában számos ragyogó bizsu fülbevalót találhatsz.

Baglyos bizsu fülbevaló
Baglyos bizsu fülbevaló

Fémötvözet, polimer, vagy nemesacél?

Ezzel a három jellemzővel találkozhatunk bizsu vásárlásnál. A  bizsu fülbevaló előállítási anyaga sokat elárul, ami segíthet a vásárlásnál.

A fémötvözet egyértelműen kettő, vagy több fém ötvözetéből készül, ezek általában sérülékenyebbek, vegyszernek, víznek nem állnak ellen, így hamarabb elhasználódhatnak társainál. A polimer egy valamivel erősebb anyag, amely egy kémiai folyamaton keresztül jöhet létre. Ezek előnye, hogy könnyen előállíthatók, jellemzően kedvező áron kaphatók, és korrózió állók. A nemesacél a legidőtállóbb, és fontos jellemzője még, – mint fentebb is írtuk – hogy anti-allergén.

Ezzel a rövid ismertetővel remélem segíthettünk a megfelelő bizsu kiválasztásában, sikerült eloszlatni a felmerült tévhiteket és kételyeket ezzel az ékszer-típussal kapcsolatban.

További praktikus ajándékötletek