Különleges női praktikák körömlakkal

Különleges női praktikák körömlakkal

Különleges női praktikák körömlakkal

2+2 praktikus tipp, amit minden nőnek ismernie kell!

Nőként gyakran megvetés tárgya lehet rengeteg szépségápolási eszközünk, óriási felhalmozott cipő- és ruhatárunk. Egyszóval minden, amitől igazán nőiesnek érezhetjük magunkat. Persze amikor merészen kivágott ruhánkban, szépen kisminkelve, csábító illatfelhőben megjelenünk párunk előtt a nappaliban, már nincsenek fenntartásaik!Különleges női praktikák: körömlakk, a – látszólag – haszontalan pénznyelő

Itt van mindjárt a körömlakk. A férfiak csak ámulnak rajta, milyen vadító színekkel vagyunk képesek lemázolni körmünket, nemcsak kezünkön, de még a lábujjainkon is. Ez még nem is lenne baj, de mennyi rengeteg kis üvegcsével tárolunk belőlük a hálószobában! Pedig ennyi körömlakkot bizonyára az életben nem fogunk elhasználni, csak helyfoglalónak, porfogóknak lehetnek jók.

Ezek az emberek még csak nem is sejtik, a szépségen kívül még mennyi jó szolgálatot tehet nekünk egy kis körömlakk.

Íme néhány példa, csak ízelítőként.

Különleges női praktikák körömlakkal
Különleges női praktikák körömlakkalKülönleges női praktikák körömlakkal – minél több szín, annál jobb

A sokféle különleges, tarka színű körömlakkokat kiválóan kihasználhatjuk többféleképen is.

Akár arra, hogy egymáshoz nagyon hasonlító tárgyakat könnyebben megkülönböztessünk, vagy csak egy kevésbé színesebbet kicsit feldobjunk vele. Nézzük, mire is gondolunk pontosan.

  1. Körömlakkal különbözőbbek a kulcsok is

Az rendben van, hogy a kulcsok sosem egyformák, mindig van valami különbség, ami miatt mindegyik csak egy adott zárba való. De milyen sok időbe telik kitotózni, mi is az a különbség – és megjegyezni azt, hogy akkor most melyik mit nyit.

De íme, itt vannak a körömlakkok. Nem kell mást tennünk, mint megjelölni mindegyik kulcsunkat más színnel – és máris egyértelműen, gyorsan megkülönböztethetőek. Ráadásul mi, nők a színek alapján könnyebben köthetjük adott zárhoz az adott kulcsot, így könnyebb megjegyezni, melyik mihez kell.

  1. Unalmas csatokból fergetegesen izgalmas

A hullámcsatok nagyon hasznos kellékei mindenféle trükkös frizurához. Ám valljuk be, meglehetősen unalmasan, egyformán néznek ki. De ha többféle körömlakkal egy kis színt adsz nekik! Még a frizurád is egyszerre sokkal egyedibbé válhat így tőlük!

Különleges női praktikák körömlakkal
Különleges női praktikák körömlakkalKülönleges női praktikák körömlakkal – még olyannal is, ami nem színes

Persze egy igazi nő szépítőszereinek alapvető kelléke a színtelen körömlakk is. Ki gondolná, hogy ezek is milyen hasznosak tudnak lenni mindennapjainkban?

  1. Körömlakkal a tartós gombokért

Hiába a kedvenc ruhadarabod, egy idő után sajnos az enyészeté lesz. A színek kifakulnak, a gombok leesnek – de csak ha nem vigyázol. Ha ugyanis blúzunk gombjára kenünk egy kis színtelen körömlakkot, a cérna, ami a ruhához rögzíti, tovább kitart majd.

  1. Körömlakkal két legyet egy csapásra a gyűrűkön

Ha szeretnéd, hogy divatékszereid is sokáig maradjanak szépek, csillogóak, kend be őket átlátszó körömlakkal.

Ezzel ráadásul azt is megakadályozod, hogy ujjadon a bőröd elszíneződjenek tőlük.

Ugye, mennyire létfontosságú, hogy ennyi körömlakk legyen a kezünk ügyében? Remélhetőleg így már párunk is elfogadja, miért is szeretjük annyira.

Különleges női praktikák körömlakkal
Különleges női praktikák körömlakkal