Olcsó ajándék, praktikus ötletek

Olcsó ajándék

Praktikus olcsó ajándék ötletek

Ajándékozni nagyon szeretünk, de néha a pénztárca gátakat állít. Persze az, hogy mi számít olcsónak, az nagyon szubjektív. De általános igazság, ha nincs elegendő pénzed, legyél ötletes és/vagy humoros. Praktikus dolgokkal sosem lősz mellé, legyen szó akár a párodról, akár a családtagokról.

Ajándékozni szép szokás, és nem muszáj adósságba verni magunkat. Lássuk néhány olcsó ajándék ötletet.

Olcsó ajándék
Olcsó ajándék lehet egy praktikus ajándék is

 

Olcsó ajándék Hölgyeknek, lányoknak

Érdemes megnézni az előző évtized reklámjait, a hölgyeknek konyhai eszközöket akartak eladni, a férfiaknak barkács termékeket. De mára minden megváltozott. A konyha már megtelt kisebb – nagyobb gépekkel, az urak pedig ritkán barkácsolnak már.

Természetesen nem mindegy, hogy családtagnak, barátnak vagy a párunknak szeretnénk ajándékötletet szerezni. De az összes ajándéktípusra igaz, hogy olyan széles a választék belőle, hogy meg fogod találni azt, amelyikre épp szükséged van.

Klasszikus ajándékötlet, az ékszer. Például egy  pandora típusú színes karkötő, vagy egy elegáns arany színű nemesacél karkötő mindig remek választás, ezek a karkötők kiváló kiegészítők bármilyen stílusú ruházathoz, feldobják a munkanapokat is.

A mobiltelefon hálátlan jószág a hölgyek kezében, folyton lemerül, ezért egy power bank remek kiegészítő ajándék lehet.

És végül egy örökzöld ajándék tipp, fényképes bögre – ha a kedvenc háziállat van rajta, minden rokonnál nyerő, még a párodnál is (de azért ékszert is vegyél neki).

Az ajandeklonak.hu blog oldalon rengeteg olcsó ajándék ötletet találsz!

Olcsó ajándék Uraknak és fiúknak

Azt mondják, a férfiaknak nehéz ajándékot venni. És ez általában igaz is. De ma már az urak is szívesen hordanak ékszert, sőt nagy divat lett a páros karkötők viselése. Tehát egy gravírozott nemesacél karkötő jó ötlet lehet. Illetve egy páros bőrkarkötő, horgonnyal, verhetetlen ajándék a párunknak.

Örökzöld ötlet a hűtőmágnes. Készítheted te magad, tehetsz bele vicces képet, vagy közös fotót is. A saját készítésű ajándék mindig dupla pontot ér.

A mobiltelefon hálás jószág, mindig szüksége van valami apróságra, például újabb telefontok – a kedvencekkel díszített, természetesen, vagy telefontartó, hiszen a szelfikből sosem elég.

Összegezve, az ajándékozás nem az összeg nagyságáról szól, hanem az odafigyelésről, és a rászánt figyelemről, időről. Az ajándék lehet, hogy olcsó, de akkor is személyre szabott, szép és praktikus.

További ajándék ötletek