Találd meg a hozzád illő szoknyát

Találd meg a hozzád illő szoknyát

Nadrágot könnyű viselni, de a szoknyát tudni kell hordani. A nadrág kényelmes és praktikus viselet, de a szoknya vonzza igazán a figyelmet. Ezért szoknyára minden évszakban, helyzetben és hangulatban szükség van.

Ahhoz, hogy jól válaszd meg a hozzá illő szoknyát, néhány szempontot figyelembe kell venned.

Milyen a hozzád illő szoknya?

Az aktuálisan ideális szoknya kiválasztásában a legfontosabb szempont az őszinteség. Keress egy egész alakos tükröt, állj elé, és legyél őszinte magaddal. Az alsó vagy a felső tested erősebb? Mit szeretnél kihangsúlyozni magadon? Miről szeretnéd elvonni a figyelmet?

Mert a szoknya kiválasztása alkat kérdése természetesen. Ha erős a felső tested, és az alsó nem, vagyis vállban és/vagy mellben erős vagy, de a csípőd keskeny, akkor olyan szoknyára van szükséged, ami a csípődet kicsit szélesebbnek, erősebbnek mutatja. Ilyenek a fényesebb anyagok, a derékhangsúlyos szoknyák, zsebes szoknyák. Használhatunk vékony övet, ami szintén a csípőre vonja a figyelmet.

Hozzád illő szoknya

Ha viszont alsó tested erős, de a felső nem, akkor inkább magas derekú szoknyát válassz, ami finomít az összképen. Fontos! Kerüld a miniszoknyákat. Gyakori tévedés, hogy a miniszoknya mindenkinek jól áll. Sajnos ebben az esetben odavonzza a figyelmet, ahová nem szeretnéd. Válassz inkább hosszabb, pliszírozott szoknyát.

Milyen szoknya illik hozzád, ha tökéletes az alakod?

A homokóra alakot tekintjük divatosan tökéletesnek, amikor a felső és alsó test harmonikus, formás mell és popsi, és a derék karcsú.

Ilyen esetben szinte bármilyen szoknya illik hozzád, azonban kerüld a vastag anyagokat, amik erősebbnek fogják mutatni a csípőt, és ezzel megtörik a harmónia.

Hozzád illő szoknya

Milyen színű szoknya illik hozzád?

A színek sokat számítanak egy szoknyaválasztásban. Ha csípőben vagy erősebb, akkor színekből a visszafogottabb, inkább a sötétebb tónusok közül válassz. Jó, ha a szoknya egy színű, maximum hosszanti irányban csíkos. A fényes és vastagabb anyagok szintén erősítenek, nem előnyösek.

Ha tökéletes az alakod, akkor színekben jöhet szinte bármi, mintás, fényes, és színes is.

Hozzád illő szoknya

Összegezve

A szoknya kiválasztásánál az alkatod őszinte meghatározása a legfontosabb. Fontos, hogy az alsó és a felsőtested harmóniában legyen, ezt úgy érheted el, ha olyan szoknyát választasz, ami erősíti, amit kell, és azt hangsúlyozza ki, amit szeretnél.

Külön kategóriát képviselnek a farmerszoknyák, melyek szinte mindenkinek jól állnak, bár díszítésben és szabásban ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a többi szoknya esetében.

Fontos! A női ruhaméretek nem véletlen lettek meghatározva, ne hidd el, hogy a nagyobb méretben kisebbnek látszol. A saját méretedet viseld.

Házi praktikák

Lakás praktikus ötletek

Konyhai praktikus ötletek

Hogyan használd