Baleset esetén egyből hívja az autómentő céget

Ha bajba kerül, és hirtelen nem tudja mi tévő legyen, hívjon minket és segítünk!

Közlekedési balesetek sajnos minden nap történnek. Ennek az az oka, hogy rengetegen járnak autóval, minden útszakaszon fokozott forgalom figyelhető meg.

Elég csupán egy apró figyelmetlenség vagy rossz szokás vezetés közben, és máris megvan a baj. Sajnos azt kell mondanunk, hogy a balesetek legnagyobb százaléka emberi hibázás következménye.Legjellemzőbb baleseti okok:

  • követési távolság be nem tartása
  • elsőbbség adás elmulasztása
  • Mobil telefon használata utazás közben
  • Túl nagy sebesség
  • körülnézés elmulasztása pl. sáv váltásnál.

Fentieken kívül vannak azonban olyan tényezők is, melyek nem emberi mulasztásból adódnak. Ilyen például a vadállattal történő ütközés. Vagy az időjárási viszonyok, mint például szél, erős eső, hó, ónos eső. Illetve sajnos ide kell sorolni a rossz műszaki állapotú gépjárművel történő közlekedést is, és a gumiabroncsok rossz állapotát is.

Nem árt tehát minden tényezőt számításba venni, és betartani a szabályokat. Ezzel jelentősen minimalizálni tudjuk a balesetek számát.

Ha baleset éri hívjunk autómentőt!

Bárhol, és bármikor történjen a baj, jó ha tudja, hogy az autómentőre minden esetben számíthat. Ráadásul az autómentés árak már elég kedvezőek napjainkban, így amiatt sem kell aggódnia, hogy az alap problémán túl, túlságosan megterheli a pénztárcáját.

Cégünk non-stop autómentéssel foglalkozik, így baleset esetén nincs más teendője mint minél előbb hívni bennünket.Milyen információkra lesz szükségünk?

Baleset pontos helyszíne

Baleset körülményei

Gépjármű típusa

Állapota

Utasok száma

Hogyan zajlik az autómentés baleset esetén?

Hívását követően a lehető leghamarabb igyekszünk a helyszínre érni. Budapesten és környékén akár fél órán belül is a helyszínre tudunk érkezni. Fontos tudnivaló, hogyha baleset történik, akkor csak abban az esetben tudjuk elszállítani a sérül járművet, ha a rendőrség erre engedélyt ad, és nincs rá szükség a további nyomozáshoz.

Ne mulassza el a kárbejelentést sem!

A casco biztosítás a saját kárunkat, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás pedig a másoknak okozott károkat téríti. Minden esetben töltsünk ki betétlapot baleset esetén,  illetve nem árt azzal sem tisztában lenni, hogy ezt már online is megtehetjük az ekarbejelento.hu oldalon keresztül.

Ha bajba kerül, és hirtelen nem tudja mi tévő legyen, hívjon minket és segítünk!
Ha bajba kerül, és hirtelen nem tudja mi tévő legyen, hívjon minket és segítünk!Autómentés árak baleset esetén

Cégünk fix árakkal dolgozik rejtett költségek nélkül. Ha bennünket hív, akkor kollégánk a paraméterek egyeztetését követően kalkulál egy árat Önnek, mely a helyszínre érve sem fog változni. Így nem kell amiatt aggódnia, hogy a helyszínen bármilyen többlet költség merül fel.

Trélereink, és profi  mentési eszközeink segítségével bármilyen helyzetet meg tudunk oldani és Önt sem hagyjuk magára. Áraink tartalmazzák 4 fő elszállítását is a helyszínről a sérült a gépjárművel együtt.

Ha bajba kerül, és hirtelen nem tudja mi tévő legyen, hívjon minket és segítünk!

 

Fotók: Vistacreate, Pixabay