Pandora stílusú karkötő ajándékba

Pandóra karkötő

Pandora stílusú karkötő ajándékba

Ha szeretnél vidám hangulatot teremteni a munkahelyeden vagy a barátaid között, akkor ajándékozz Pandora stílusú karkötőt.

Ezek a szimbólumokkal teli, színes gömbök jókedvre hangolnak mindenkit.

Miért jó karkötőt ajándékozni?

A karkötőt egész nap viseljük, szem előtt van.

A karkötő kötődik az ajándékozó személyéhez. A Pandora stílusú karkötő gömbjei, függői gyakran összekoccannak, hangoskodnak, ezáltal sokkal többet gondolunk arra, kitől kaptuk ezt a hangoskodó karkötőt.

A karkötőt választhatjuk a színei vagy a hangulata, üzenete miatt is.

A Pandora stílusú karkötő színei

A Pandora stílusú karkötők között nagyon gyakori a kék, zöld, piros és az arany szín. Vegyes színekből álló Mix karkötő is van, ami magában foglalja mindezeket. Ha ajándékozni szeretnéd a karkötőt, biztosan megtalálod benne a barátnőid kedvenc színeit és a sajátodat is.

A vidám Pandora karkötők képesek az összetartozást is szépen megmutatni.

 

Feliratos karkötő

Nagyon divatos mostanában a betűkből fűzött, vagyis a feliratos karkötők.

A színekkel is kifejezhetjük a hangulatunkat, vagy épp azt a hangulatot, amit szeretnénk megteremteni, de szavakkal is elérhetjük ezt a hatást.

Egy szeretet feliratú karkötőnek családtag és barát is egyaránt örülni fog.

Pandóra karkötő
Pandóra karkötő

 

 

Ha pedig nem szeretnél egyértelmű betűkből fűzött karkötőt ajándékozni, akkor a karkötőn lévő sok-sok függő tudja kifejezni az érzelmeidet.

Leggyakoribb függők a Pandora stílusú karkötőn

A leggyakoribb a gömb alakú függő. Gömb a gömbök között. A gömbök hangot adnak, ahogy érintkeznek egymással, és ezzel négydimenziósság teszik a karkötőt. Figyeld meg, sokkal többször figyelsz a karkötődre, ha az hangot ad. És minél többet nézel rá a vidám gömböcös, kedvenc színű karkötődre, annál jobb lesz a hangulatod.

A második leggyakoribb függő a szívecske, mindannyiunk örök kedvence. De találhatunk, négylevelű lóherés függőt, vagy éppen koronát. Érdemes a karkötőt csak a függő miatt is cserélgetni, elvégre egy buliban jól áll a koronás függő, de a munkahelyen nem biztos, hogy te vagy a király.

Összegezve, egy Pandora stílusú karkötő remek ajándék, mert vidámságot csempész a hétköznapokba, és a különleges alkalmakba is. A karkötő választék olyan széles, hogy mindenki megtalálja benne a kedvencét.