Praktikus és egyszerű meglepetések hölgyek számára

Praktikus és egyszerű meglepetések hölgyek számára

Praktikus és egyszerű meglepetések hölgyek számára

Vannak alkalmak, melyekre az elegáns, nagyvonalú meglepetések illenek. Viszont a hétköznapok részeként is jól esik egy kis kedvesség a hölgyeknek. Ilyenkor nem kell nagy értékű tárgy, elég egy praktikus és egyszerű ötlet, hogy kedvesünk tudja, rá gondoltunk. Ilyen tippeket gyűjtöttünk össze az alábbi cikkben.

Meglepetés mini fotóalbum

Számodra is zavaró, hogy a közös fotókat hosszú percekig kell keresni a telefonon? Érdemes a legjobbakat kinyomtatni és egy aranyos albumban elhelyezni. Persze akár romantikus fotókeretbe is teheted őket, hogy ez várja munkából hazaérő kedvesedet. Meglátod, őszintén örül majd, hiszen látja, milyen fontos számodra is kettőtök kapcsolata.

Pihentető masszázs

Praktikus és egészséges meglepetés a masszázs egy hosszú nap után. A legjobb, ha Te vállalkozol a feladatra. Persze kupont is vásárolhatsz egy nagyszerű masszőrhöz, vagy befizetheted magatokat páros masszázsra.

Kozmetikai termékek hölgyeknek

A legtöbb hölgy szépészeti eszköztárában mindig akad hely újdonságoknak. Ha megfigyelted az általa kedvelt márkákat, akkor vásárolhatsz az adott gyártótól egy más árnyalatot, például rúzs vagy szemhéjpúder esetén. Amennyiben szeretnél biztonságos talajon maradni, egy praktikus zsebtükör LED világítással mindig jól jön a hölgyeknek.

Meglepetés vacsora vagy reggeli

A legtöbb hölgy nagyon örül a gondoskodásnak. Nincs is jobb annál, mint olykor ágyba kapni a reggelit, melyet Te készítesz. Nagyobb erőfeszítés – de szintén szuper meglepetés – ha vacsorával várod haza kedvesedet. Nem muszáj különleges étel: megteszi egy egyszerű fogás vagy édesség. A lényeg, hogy gondoltál rá.

Egyszerű ékszerek hölgyeknek

Nem kell minden alkalomra valódi gyémántot, drágakövet vagy igazgyöngyöt ajándékozni. Szíved hölgye egy csodás kristályos nyaklánc vagy karperec láttán is nyakadba ugrik majd. Az alábbi ékszerek között nézz körül:

  • Swarovski kristályos kiegészítők
  • Nemesacél ékszerek
  • Ezüst termékek cirkónia kővel
  • Kaucsuk kiegészítők
  • Kerámia medálok
Praktikus és egyszerű meglepetések hölgyek számára
Praktikus és egyszerű meglepetések hölgyek számára

Észre fogod venni, hogy ebben a kategóriában nagyobb a változatosság, mint a kizárólag nemesfémet és drágakövet tartalmazó ajándékok között. Ráadásul a Swarovski kristályos karkötők ára például kimondottan jutányos, ahhoz mérve, milyen elegáns ékszernek számítanak.

Összefoglalva: Minden hölgy szereti a párjától kapott meglepetéseket. Nem mindig az elköltött pénz mennyisége számít. Az egyszerű és praktikus ajándékoknak is ugyanúgy örülnek a nők. A fenti ötletek közül bátran válogathatsz.

Házi praktikák

Lakás praktikus ötletek

Konyhai praktikus ötletek

Hogyan használd

Ajándék ötlelek